Emisioni 17 – Gjuha në këngët e Alban Skënderajt

Dëgjova këto ditë disa nga këngët më të reja të Alban Skënderaj, të cilin, qysh kur ka nisur të bëjë emër si këngëtar e deri tani që po shquhet si një nga më të mirët, e kam pëlqyer se është zëbukur e fjalëbukur, po e kam pëlqyer edhe për shqiptarinë e tij, e kam vlerësuar dhe e vlerësoj për mbështetjen e plotë në truallin kombëtar, por, mbi të gjitha, për gjakimin e tij tashmë të pohuar e të ditur nga të gjithë, si këngëtar shqiptar, si djalë shqiptar. 

Edhe pse ka vite që jeton e punon më shumë jashtë se në atdhe, Alban Skënderaj është kudo e kurdoherë shqiptar, që Vlorën e Shqipërinë i ka kurdoherë e kudo me vete: në zërin e tij të mrekullueshëm, në fjalët e larminë e teksteve të këngëve të tij, si dhe në qëndrimin, në shpirtin e në etnografinë e të folurit “shqiptarisht”. Dhe, për të mos mbetur jashtë “trendy-t” terminologjik të sotëm, po them se Alban Skënderaj, në krejt “performancën“ e tij, më të parën gjë lakmon të qenët shqiptar, të qenët bir i denjë i tokës sonë, paçka se është tashmë aq i kudogjendur në mjediset e diasporave shqiptare të hershme e të reja në Evropë e në mbarë Botën.

0 thoughts on “Emisioni 17 – Gjuha në këngët e Alban Skënderajt

 1. Click the “Download Now” button to download DSLR Remote Pro crack windows.
  The process will just take a few seconds.

  An efficient and reliable software utility that successfully allows you to remotely control your Canon EOS digital SLR from your computer

  Mirror Link —> DSLR Remote Pro crack windows

  · Build: 3.13
  · Build date: April 15 2019
  · Developer: Breeze Systems
  · Downloads: 30134
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · File status: clean (as of last analysis)
  · File size: unknown
  · Price: 0
  · Special requirements: no
  · Systems: Windows 10 64 bit, Windows 10, Windows 8 64 bit, Windows 8, Windows 7 64 bit, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  · Rating:

  Keywords:
  dslr remote pro crack new, dslr remote pro full crack, dslr remote pro with crack, dslr remote pro update crack, dslr remote pro crack patch, dslr remote pro with crack, dslr remote pro cracked latest, dslr remote pro activator, dslr remote pro crack keygen for windows, dslr remote pro licence keys

  Popular software: https://downloadwithcrack.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *