Shqipja, “botë më vete,” mes gjuhëve europiane (nga illyriapress.com)

Studimi dhe harta e gjuhëve është pjesë e librit “Metatheory of Linguistics” (Kyiv, 1999) nga Profesor Kostiantyn Tyshchenko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *