Përfundoi faza pregatitore e Simpoziumit Shkencore “Hoti në rrjedhat e shkujve”

http://www.malesia.org/perfundoi-faza-pregatitore-e-simpoziumit-shkencore-hoti-ne-rrjedhat-e-shkujve/#.UjDhTRYohXk

Redaktor te gjuhes shqipe ne cdo ministri…!http://www.lajmifundit.al/lajme/2013/08/24/nisma-e-rames-redaktor-te-gjuhes-shqipe-ne-ministri/

Ideja e Zt Rama për t’i dhënë kujdesin dhe rëndësinë e duhur gjuhës shqipe në administratën shtëtërore dhe në të gjitha botimet me karakter zyrtar e publik është per t’u përshëndetur. Kërkesa për të zbatuar rregullat e drejtshkrimit dhe normat e kulturës së gjuhës në të gjithë praktikën shkrimore dhe botuese me karakter zyrtar nuk përbën censurë por kërkesë të domosdoshme për çdo vend të qytetëruar. Gjovalin Shkurtaj

Plagjaturat moderne dhe “kanuni” shqiptar i shtypit | GAZETA DITA

http://gazetadita.al/plagjaturat-moderne-dhe-kanuni-shqiptar-i-shtypit/

Libri: E folmja e Kelmendit

“E folmja e Kelmendit”

Ne vazhden e publikimeve te fundit, per te gjithe ata qe jane te interesuar ky eshte botimi i ri elektronik i studimit qe kam bere mbi te folmen e Kelmendit ne vitin 1975.

http://amzn.com/B00F3CD2DC