Elida Capari:Çështja Çame në Marrëdhëniet Shqiptaro-Greke

http://www.facebook.com/notes/elida-çapari/çështja-çame-në-marrëdhëniet-shqiptaro-greke/310759855686901?notif_t=note_tag

HYRJE Çamëria është një krahinë Shqiptare e aneksuar nga Shteti grek në bazë të vendimeve  të Konferencës së Ambasadorëve në Londër më 29 korrik 1913 (dhe më 11 gusht 1913 vendimi përfundimtar mbi kufirin jugor të Shqipërisë). Ky vendim i padrejtë…

Like ·  ·  · 5 minutes ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *