EuroKlan: Dy personazhe shqiptarë: një violiniste virtuoze (Ervis Gega) dhe një gazetar i pasionuar (Auron Anastas Dodi) sjellin krenari kombetare

Gjovalin Shkurtaj

Euroklan ju propozon një udhëtim në Bonn përmes dy personazheve shqiptarë: një violiniste virtuoze (Ervis Gega) dhe një gazetar i pasionuar (Auron Anastas Dodi). Sjellin krenari kombetare kur shikon arritje te tilla te shqiptareve ne bote.

Ndiqni Euroklan plus të shtunën në 18.30 Euroklan ju propozon një udhëtim në Bonn përmes dy personazheve shqiptarë: një violiniste virtuoze dhe një gazetar i pasionuar. Ritransmetimi të martën në 23.50
Length:1:37